Termeni si conditii

Acest site pe care il parcurgeti, www.uniquegymwear.ro ,se afla sub proprietatea UNIQUEGYMWEAR S.R.L. ,cod fiscal : 46432899 , J38/745/2022, cu sediul in Rm.Valcea, str. Matei Basarab nr.23 , Bl 132-B-13, punct de lucru in Splaiul Independentei Nr.14A. Utilizarea,respectiv accesarea site-ului ,cat si comenzile pe care le faceti pe site reprezinta acordul dumneavoastra tacit cu termenii si conditiile prezentate in randurile de mai jos.

     I.          Dreptul de autor

Site-ul www.uniquegymwear.ro si toate elementele acestuia (imagini,elemente de grafica web, texte,butoane, programe etc.) se afla sub proprietatea Magazinului online uniquegymwear.ro , reprezentat de UNIQUEGYMWEAR S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul UNIQUEGYMWEAR S.R.L. a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

     II.          Comenzile

Conform legilor in vigoare,comanda facuta pe site-ul www.uniquegymwear.ro  se considera un contract intre utilizator si UNIQUEGYMWEAR S.R.L.Acest lucru inseamna ca ambele parti trebuie sa isi indeplineasca sarcinile contractuale,respectiv : UNIQUEGYMWEAR S.R.L. sa livreze produsele comandate prin colaboratori (firma de curierat) iar utilizatorul sa plateasca contravaloarea comenzii.

Comenzile pot fi plasate pe site-ul www.uniquegymwear.ro prin accesarea cosului de cumparaturi,dupa alegerea produsului preferat si a marimii acestuia.Pentru finalizarea comenzii vor fi completate integral detaliile din formularul de comanda.

Comanda poate fi plasata si telefonic la numarul de telefon afisat pe site : 0747645770 ,dar si pe mail : comenzi@uniquegymwear.ro

Comenzile pe email trebuie sa contina specificatiile precise ale produsului ( culoare,marime,cantitate).

Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 14,se expediaza in ziua respectiva iar dupa ora 14.00 ,se expediaza in cel mult o zi lucratoare.

Preturile afisate sunt in Ron si nu se adauga taxa pe valoarea adaugata (TVA) ,fiind o societate neplatitoare de TVA.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare a utilizatorului.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe site-ul www.uniquegymwear.ro  atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

     III.          Produsele

Produsele de pe site-ul www.uniquegymwear.ro sunt de foarte buna calitate si corespund cu descrierile facute.Pentru a fi cat mai transparenti si corecti prezentam numai fotografii de calitate realizate de catre colaboratorii nostri foto cu modelele noastre si incercam sa expunem cat mai curat culorile articolelor noastre.

     IV.          Metode de plata

Plata poate fi facuta cu cardul prin serviciul de plati online MobilPay,Netopia Payments dar si ramburs in momentul livrarii coletului cu produsul/produsele comandate.

      V.          Transport si livrare

SC UNIQUEGYMWEAR S.R.L. foloseste serviciile externe ale unor companii pentru transport si livrare, cum ar fi: URGENT CARGUS . Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii de curierat. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se face prin intermediul societatii de curierat URGENT CARGUS ,iar termenul de expediere a comenzilor catre clienti poate fi de 2-3 zile lucratoare.
La cerere se pot livra produse si in afara tarii si vor fi anuntate ulterior utilizatorului prin telefon sau email.

Pentru mai multe detalii email la : comenzi@uniquegymwear.ro si la telefon : 0747645770

     VI.           Politica de retur

Conform legilor in vigoare ne rezervam dreptul de a acorda un termen maxim in care pot fi returnate produsele comandate prin intermediul site-ului www.uniquegymwear.ro , iar acesta este de 14 zile calendaristice, din momentul primirii coletului. Subliniem faptul ca ,costurile de retur vor fi sustinute de catre utilizator.


Va prezentam mai jos conditiile de returnare ale produselor :

–        Produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare, spalare sau deterioare ;

–        Fiecare produs returnat trebuie sa contina ambalajul original,etichetele si documentele trimise;

–        Produsele vor fi returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;

–        Este obligatoriu ca produsele trimise sa respecte cele mentionate mai sus pentru a fi acceptate;

–        Retururile de produse vor fi suportate de catre dumneavoastra.

–        In termen de 5 zile de la primirea produselor returnate vom achita contravaloarea lor in contul bancar pe care ni-l trimite utilizatorul.

Daca vreodata vor aparea erori in ceea ce priveste afisarea de produse ,preturi gresite sau promotii indexate gresit pe site-ul www.uniquegymwear.ro ne rezervam dreptul sa anulam livrarea acestora si sa anuntam telefonic sau prin email in termen cat mai scurt utilizatorul.

    VII.         Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

  VIII.         Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul online www.uniquegymwear.ro nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

–       Intarzierile de livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive;

–       Deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina firmei de curierat;

–       Informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site-ul www.uniquegymwear.ro;

–       Posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional;

–       Neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP);

–       Continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

–       Produsul comandat nu este pe stoc.

–       Identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic cat mai repede posibil.

   IX.         Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului www.uniquegymwear.ro , fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.