Cum să îți alegi hainele potrivite în funcție de forma corpului tău

formă a corpului

Cum să îți alegi hainele potrivite în funcție de forma corpului tău

Fiecare femeie are propria formă a corpului și propria construcție. Aceste construcții nu pot fi însă modificate, chiar dacă slăbim sau ne îngrășăm. Ele au fost clasificate în mai multe categorii. Unele sunt chiar avantajoase, însă cu hainele potrivite ne putem schimba complet forma corpului și ne putem scoate în evidență calitățile cele mai de preț.

Cele mai multe persoane consideră forma de “clepsidră” ca fiind forma perfectă. Talie subțire, șolduri pronunțate, egale cu umerii, majoritatea femeilor visează la o astfel de formă a corpului. Însă nu toate avem corpul lui Marilyn Monroe, nu-i așa? Așadar, trebuie să găsim soluții care să ne avantajeze, indiferent de forma corpului pe care o avem!

Care este forma corpului tău?

Mai întâi, înainte de a trece la modă, trebuie să analizezi puțin fiecare formă prezentată în rândurile de mai jos și să o alegi pe cea care te reprezintă cel mai bine. Iată care sunt formele corpului:

CLEPSIDRĂ

Așa cum am spus și mai sus, este cea mai dorită formă, la care mai multe femei visează și pentru care unele aleg să apeleze la chirurgi. Forma de clepsidră se caracterizează prin umeri care sunt la același nivel cu șoldurile și o talie subțire și bine definită. Dacă ai o astfel de formă a corpului, te poți considera extrem de avantajată! În ceea ce privește hainele, încearcă să păstrezi un echilibru în ținutele tale. Nu pune prea mult accent nici pe umeri, nici pe șolduri. Noi îți recomandăm pantalonii cu talie înaltă (precum cei de pe site-ul nostru, fustele tip creion etc.). Dacă vei pune prea mult volum în unele locuri îți vei distorsiona forma și îți vei pierde feminitatea. Plus că, forma de clepsidră este oricum foarte sexy, așa că nu trebuie să însiști prea mult cu hainele mulate sau mult prea atrăgătoare. Ești frumoasă oricum!

DREPTUNGHI

Se recunoaște prin egalitatea dintre umeri și șolduri și talia nepronunțată. În cazul acesta, noi îți recomandăm să pui accent pe talie. Evidențiaz-o prin diferite metode: curele, corsete și orice alte accesorii care îți vor da aspectul unei talii subțiri.

FORMĂ DE PARĂ

Se descrie prin umerii mai mici decât șoldurile și o talie puțin evidențiată. În acest caz, trebuie să aduci echilibru în ținutele tale. Poți face asta prin aducerea în partea de sus a volumului, făcând ca umerii să pară egali cu șoldurile. Recomandarea noastră este să porți în partea de sus articole vestimentare care să îți facă umerii mai lați, volane, încrețituri, dantelă etc, culori vii și deschise, iar în partea de jos culori mai închise. De altfel, o variantă prin care îți poți pronunța mai bine partea de sus este să porți diferite accesorii.

FORMĂ DE MĂR

Este definită prin umeri mai mari decât șoldurile și talie nepronunțată. În cazul în care ai formă de măr, însă vrei să recreezi forma de clepsidră, iată ce recomandări avem noi pentru tine: pune accent în mod deosebit pe șolduri, iar în partea de sus poartă culori închise, iar în partea de jos culori deschise, imprimeuri, pantaloni evazați etc.

Pe site-ul nostru vei găsi haine potrivite pentru tine, indiferent de forma corpului pe care o ai.

Intră AICI  și fă puțin shopping! Avem o varietate uriașă de articole, cu siguranță vei găsi ceva care să-ți atragă atenția și în plus, prețurile sunt de nerefuzat!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *