Sfaturi în materie de fashion pentru blonde

Blonde

Sfaturi în materie de fashion pentru blonde

Să ai părul blond este superb, însă pentru a avea look-uri cu adevărat uimitoare, care să fie perfecte pentru tine, trebuie să ții cont de câteva criterii. Despre acestea vom vorbi în rândurile ce urmează. Și în plus, vom oferi și o serie de secrete pentru blonde care te vor face cu siguranță să îți îmbunătățești considerabil stilul.

Ce culori se potrivesc cel mai bine părului blond?

În principiu, vom vorbi în mare parte despre culori. Pentru că ele reprezintă factorul primordial care “decide soarta” unei ținute. Există o întreagă paletă de culori care pun extrem de frumos în valoare părul blond. Iată care sunt acestea:

  • Roșu. Această nuanță are deosebita putere de a pune în evidență blondul într-un mod excepțional. Însă trebuie să ai grijă! Nu orice roșu face echipă bună cu părul blond. De preferat sunt nuanțele de roșu-rodie sau cea de roșu-stacojiu. În schimb, sunt complet de evitat nuanțele de roșu precum vișiniul.
  • Alb. Se asortează foarte bine cu părul blond, atât albul pur, cât și albul în nuanțe de fildeș sau de șampanie. Aceste nuanțe dau întregii ținute un aspect elegant, plin de puritate, care transmite doar armonie. De asemenea, și tonurile de crem sunt potrivite pentru blonde.
  • Negru. Putem spune că negrul este, la fel ca și albul, o nuanță care se potrivește în orice situație, indiferent de nuanța părului sau a tenului. Acesta fiind o culoare bună de purtat și pentru blonde. Negrul are un aspect absolut wow mai ales la persoanele care au părul blond platinat.
  • Maro. Pentru blonde, toate nuanțele de maro sunt potrivite, de la cele mai deschise și până la cele mai închise. În tinutele maronii se infiltrează foarte bine chiar și galbenul muștar care este la rândul său o nuanță potrivită pentru blonde.
  • Nuanțe pastelate. Toată gama de culori pastelate este potrivită pentru blonde. Acestea dau un aer “classy”, dar în același timp subtil și foarte feminin. Cele mai des întâlnite nuanțe pastelate sunt: roz pastel, albastru pastel, verde-mentă, galben pastel etc.
  • Culori mai îndrăznețe. Există și câteva culori mai îndrăznețe, potrivite blondelor care vor să iasă în evidență, precum: roz, albastru, verde. Aceste culori arată foarte bine împreună cu alte nuanțe consacrate pentru blonde, precum: roșu, fucsia, sau roz pal. În plus, albastrul poate fi înlocuit cu denimul, care în combinație cu roz arată demențial.

Ești blondă, dar și o iubitoare de fitness? UNIQUE este soluția perfectă pentru tine!

Dacă pe lângă faptul că ai părul blond, obișnuiești să mergi la sală și ești o adeptă a mișcării și a fitnessului, avem soluția perfectă pentru tine!

Chiar și în sala de fitness trebuie să arăți superb, de aceea pe site-ul nostru îți punem la dispoziție o mulțime de seturi fitness superbe, în culori potrivite, care să se combine perfect cu părul tău blond. Iată câteva dintre ele:

  • Setul fitness “Glory” Black. Este un set superb, într-o nuanță profundă de negru, format din top cu mâneci și colanți, îți va scoate formele în evidență fie că îl îmbraci în sala de fitness, la zumba, yoga sau, de ce nu, într-o drumeție! Setul are și un super efect de push-up, care te va motiva să faci mișcare în orice moment. 
  • Setul fitness “Aston” Red. Energie și senzualitate, acestea sunt două dintre principalele calități pe care setul “Aston” Red le transmite. Este o ținută potrivită atât pentru antrenament cât și pentru alergat. Setul este croit cu talie înaltă, lucru care îți va pune în evidență formele, asta în timp ce îți asigură confortul pe durata întregului antrenament.
  • Setul fitness “Tess” Pink.  Este o combinație inedită de roz și alb, având un design unic, îți dă un super look în sală de fitness, asta în timp ce este aliatul perfect de care ai nevoie pentru a-ți modela corpul.

Pe site-ul nostru găsești o mulțime de seturi fitness într-o varietate largă de culori! Aruncă o privire și comandă cele mai frumoase seturi fitness, care să se potrivească cu nuanța părului tău!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *