Cum să ai stil chiar și atunci când mergi la sală

mergi la sală

Cum să ai stil chiar și atunci când mergi la sală

Indiferent de vârstă sau de moment, cu toate ne dorim să avem un super look, de fiecare dată! Dacă obișnuiești să mergi la sală, cu siguranță și tu te-ai lovit de acest impediment. Cum să te îmbraci și să îți accesorizezi ținutele sport astfel încât să arăți bine, dar să te și poți antrena eficient?

Ei bine, despre acest lucru vom discuta în rândurile ce urmează! Dacă și tu vrei să ai ținute cu stil chiar și atunci când mergi la sală, citește articolul până la sfârșit! Nu vei regreta. Iar la final, ca bonus, îți vom oferi și niște super idei de ținute, cu ajutorul cărora vei atrage cu siguranță toate privirile!

Ce articole vestimentare să alegi pentru super mobilitate și un aspect WOW?

Dacă îți place să îți pui formele în evidență, însă vrei să faci asta într-un mod subtil și elegant, foarte potrivite sunt seturile complete de fitness, colanții modelatori și bustierele sau topurile. Acestea, combinate și în culorile potrivite, cu modele și cusături moderne, te vor face să arăți absolut demențial!

E o idee bună să optezi pentru colanții cu push-up?

DA! Colanții cu push-up sunt o alegere excelentă. Mai ales că avantajele acestora nu sunt deloc puține. O pereche calitativă de colanți cu push-up îți va aduce mai multe beneficii decât ai putea crede. Printre acestea se numără: un efect vizual îmbunătățit și mărit al zonei posterioare, îți vor ascunde toate imperfecțiunile (imperfecțiuni precum: celulita, pielea lăsată etc.), de asemenea îți oferă și toată mobilitatea de care ai nevoie. Dacă sunt făcuți dintr-un material potrivit pentru efectuarea exercițiilor fizice, nu vor reține umezeala, astfel, indiferent de cât transpiri, transpirația nu va reprezenta o problemă.

Bustiere sau topuri?

Când vine vorba de partea de sus, părerile sunt împărțite. Aici contează foarte mult și de cum te simți în pielea ta, deoarece, dacă nu ești chiar mulțumită de cum arată abdomenul tău și întreaga parte superioară, vei tinde să optezi pentru tricouri și hanorace mai largi, lucru care este perfect în regulă dacă în acest fel te simți bine.

Dacă însă nu ai nicio problemă în a purta haine mulate sau care îți descoperă o parte mai mare de piele, foarte comode sunt bustierele sport sau topurile fitness scurte.

Ce nu este recomandat să porți la sală?

Printre lucrurile care nu sunt chiar recomandate de purtat la sală se numără și pantalonii de trening. Poate sună ciudat, mai ales că pantalonii de trening sunt făcuți pentru sport, nu-i așa? E bine, dacă îți antrenezi picioarele și fesierii, pantalonii de trening nu sunt chiar recomandați. Aceștia te pot ține și nu îți vor permite să faci anumite mișcări așa cum niște pantaloni elastici ar face-o. În schimb, cea mai bună alegere sunt colanții, deoarece aceștia se mulează pe corp și îți permiți să ai toată mobilitatea de care ai nevoie.

Putem opta și pentru accesorii?

Bineînțeles că da! Însă trebuie doar să le adaptăm puțin. Dacă îți plac în mod special bijuteriile și accesoriile și vrei să le poți chiar și la sală, poți face asta.

De exemplu, în ceea ce privește cerceii, poți alege unii micuți, precum cei stil perlă, care să stea fix pe lobul urechii. Puțin mai jos, în partea gâtului, nu ai prea multe variante, deoarece există riscul de a le agăța, de aceea este mai bine să renunți la orice fel de lănțișoare. În schimb poți alege o brățară, poate chiar una fitness, care pe lângă faptul că are un aspect elegant, este și foarte utilă.

De unde poți achiziționa cele mai interesante și stilate articole vestimentare fitness?

Articole vestimentare sportive găsești peste tot, însă doar la Unique Gym Wear le găsești pe cele mai noi și mai interesante!

Seturile fitness și articolele noastre vestimentare nu doar că sunt de o calitate premium, însă au și niște designuri moderne. Sunt cu siguranță o alegere excelentă, mult mai bună decât orice articole vestimentare clasice.

Găsești toate articolele noastre vestimentare aici: www.uniquegymwear.ro. Aruncă și tu chiar acum o privire!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *