Ce culori se potrivesc cel mai bine cu părul roșcat?

părul roșcat

Ce culori se potrivesc cel mai bine cu părul roșcat?

Părul roșcat a avut întotdeauna ceva aparte. Face persoanele care îl poartă să pară pline de energie și pasiune. Nu degeaba se spune că roșcatele sunt “focoase”. Și cu siguranță, dacă ești roșcată și citești acest articol, la fel ca noi toate, și tu îți dorești să ai parte de apariții spectaculoase de fiecare dată. În acest articol vei găsi câteva sfaturi care te vor ajuta să strălucești de fiecare dată!

Care sunt cele mai potrivite culori pentru roșcate?

Părul roșcat nu este foarte greu de asortat, ai nevoie doar de câteva minute pentru a alege culorile potrivite. Iar după ce vei citi acest articol, să găsești articolele vestimentare cu care să-ți îmbogățești garderoba va fi mult mai simplu. Iată așadar care sunt culorile care nu trebuie să lipsească din dulapul nici unei roșcate:

  • Verde. Cu toții știm că roșul și verdele fac împreună o echipă excelentă, nu-i așa? Contrastul dintre aceste două nuanțe atrage întotdeauna toate privirile cu intensitatea sa. Dacă ești roșcată, poți purta verde într-o varietate mare de nuanțe, de la verde smarald (care arată demențial în combinație cu roșcatul intens) și până la verdele deschis, pastelat. Găsește nuanța potrivită de verde în funcție de tipul tău de roșcat! De evitat este însă verdele care are tonuri de galben, acesta te poate face să arăți palidă și fără vlagă.
  • Albastru. Sunt câteva nuanțe de albastru care fac roșcatele să întoarcă toate capetele. Acestea sunt: albastrul cobalt, bleumarin şi albastru deschis. Aceste nuanțe arată bine în special la femeile care, pe lângă părul roșcat, au și ochii albaștri.
  • Roșu. Cu toate că ai putea crede că este “prea mult roșu”, nu este deloc așa. Roșul merge foarte bine atunci când este însoțit tot de roșu. Trebuie să ții cont doar de un aspect destul de simplu, și anume, culoarea pielii. Pentru roșcatele care au pielea deschisă la culoare, sunt potrivite nuanțele de roșu pur, deschis, intens, Iar pentru roșcatele ce au pielea mai închisă, roșul închis, grena și cărămiziu sunt nuanțele de care au nevoie.
  • Nonculorile. Albul și negrul sunt potrivite în orice situație. Iar în ceea ce privește roșcatele, acestea pot fi combinate cu nuanțele menționate anterior, dar și cu cele care vor urma. În special negrul arată uluitor combinat cu părul roșcat. Părul este pus în valoare foarte frumos de negru, mai ales dacă este vorba despre o nuanță de negru lucios.
  • Culori neutre. Nuanțele ce au la bază culoarea pielii, precum crem, maro, ciocolatiu etc, fac pereche bună cu părul “înfocat”. În special în ținutele de zi cu zi, clasice și simple.
  • Culorile energice. Dacă ești o fire energică, care transmite numai lucruri pozitive atunci când este în preajma altora, și pe deasupra, mai ești și roșcată, există câteva culori care sunt perfecte pentru tine. Este vorba despre turcoaz deschis și roz. Acestea sunt potrivite mai ales dacă ai o culoare caldă a pielii și ochii închiși la culoare. În ceea ce privește rozul ai mai multe nuanțe la dispoziție, de la roz pal, pastelat, până la roz intens.

Ce nuanțe să nu porți niciodată dacă ești roșcată

Nuanțele solare, precum portocaliul și galbenul, nu arată deloc bine în combinație cu părul roșcat. Dacă le porți, ținuta va arăta foarte încărcată, iar ție îți va da o alură palidă.

Roșcată și iubitoare de sport în același timp?

Noi ne-am gândit că toate doamnele și domnișoarele trebuie să arate strălucitor chiar și în sala de fitness, indiferent de nuanța părului. Astfel, pe www.uniquegymwear.ro vei găsi o gamă largă de articole vestimentare sport, din care le poți alege pe cele în culorile care se asortează cel mai bine cu părul tău. 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *