Cu ce se asortează rozul cel mai bine?

Seturi fitness roz

Cu ce se asortează rozul cel mai bine?

Când spui “roz” cu siguranță mintea te duce la feminitate, drăgălășenie, inocență și energie. Rozul este într-adevăr o culoare deosebită și puternică, însă la bază, greu de purtat.

Dacă ești o iubitoare de roz și îți dorești să ai de fiecare dată apariții incendiare, trebuie să ții cont de câteva lucruri. Vom vorbi despre aceste lucruri pe parcursul articolului, pe care te invităm să îl parcurgi până la capăt! 

Ce culori se asortează cu roz?

Rozul este o nuanță ce se face remarcată încă de la prima vedere. Ce să mai, este o culoare pe care nu ai cum să nu o observi! Așadar, trebuie combinată cu nuanțe care să nu fie atât de puternice, și mai ales, care să nu rezulte într-o “salată de culori” greu de privit. Iată care sunt culorile care se potrivesc cel mai bine în combinație cu roz:

 • Mov;
 • Galben;
 • Bej;
 • Turcoaz;
 • Albastru;
 • Gri;
 • Portocaliu.

Și bineînțeles, cu roz se asortează și nonculorile alb și negru.

Când putem purta roz?

Culoarea roz este foarte puternică, de aceea iese foarte mult în evidență și nu poate fi purtată oriunde. Unele locuri, de exemplu, nu îți permit o apariție țipătoare, așa cum sunt cele în care rozul patronează. Iată câteva sfaturi de care să ții cont atunci când alegi rozul:

 • Dacă îți dorești ca din ținuta ta, rozul să iasă în evidență, folosește, pe lângă roz, nuanțe calde, sau nonculorile alb și negru.
 • Atunci când folosești doar culori îndrăznețe, de exemplu roz și galben, turcoaz sau albastru, te sfătuim să nu mai folosești și accesorii, deoarece ținuta este deja destul de încărcată. Iar atunci când porți roz, încearcă să eviți în general accesoriile, deoarece nuanța iese deja destul de mult în evidență. Dacă însă ești și o iubitoare a bijuteriilor, alege unele fine, simple și minimaliste.
 • Rozul nu este pentru toate ocaziile. Uneori poate fi ofensator, mai ales dacă mediul este unul sobru și serios. Locul de muncă, locul în care studiezi sau diferite situații și întâlniri nu permit întotdeauna culorile atât de îndrăznețe precum rozul.
 • Nu folosi niciodată un ruj roz atunci când te îmbraci în roz. Este deja prea mult roz și tot aspectul devine mult prea încărcat, la fel ca și în cazul bijuteriilor. Poți opta în schimb pentru un ruj nude, sau un gloss subtil.
 • Rozul este recomandat în special în situații comode, precum cele când ești acasă, la o întâlnire cu prietenele tale, la o ieșire în parc sau la cumpărături, atunci când faci sport, etc.

Sfat!

Dacă iubești rozul, însă nu știi cum să adaugi acea pată de culoare în ținuta ta, alege să porți niște pantofi roz! Ținuta poate fi una simplă, însă pantofii roz sunt întotdeauna pata de culoare de care ai nevoie pentru a adăuga un plus de strălucire și de gingășie ținutelor tale.

Rozul în sala de Fitness

Dacă eşti pasionată de sală, ce spui de un set Fitness roz? Pe site-ul nostru găsești multe modele superbe în nuanțe rozalii. Iar acum, că știi cum să le asortezi, e momentul potrivit să îți achiziționezi și tu câteva!

Seturile Fitness by Unique nu doar că arată superb, dar se mulează pe corp, punându-ți formele în evidență într-un mod inedit. Îți ascund imperfecțiunile și scot la lumină exact ceea ce trebuie, iar pe lângă toate astea, îți oferă și o super mobilitate.

Deci… ce spui? Merită să încerci unul dintre seturile noastre?

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *